Klik til forsiden


 Klik til forsiden
RL·Byggerådgivning ApS - Ny Kirstinebjergvej 3 Find vej med G-map ... - 4800 Nykøbing F. - Telefon 2148 5876
rex@larsen.mail.dk - www.rexlarsen.dk


ENERGIMÆRKE

Når et hus skal sælges, skal det have en gyldig energimærkning. Energimærkningen er et dokument, der fortæller, hvordan husets energimæssige tilstand er, og hvordan den kan blive bedre, f.eks. ved udskiftning af vinduer, isolering på loftet eller udskiftning af et gammelt varmeanlæg. Energimærkningen giver boligkøbere og lejere et billede af, hvad det koster at opvarme boligen, allerede inden der skrives under på købs- eller lejeaftale.

Boliger energimærkes på en skala fra A til G, som vi også kender det fra eks. køleskabe. A betyder, at bygningen bruger lidt energi, mens G betyder, at bygningen har et stort energiforbrug.

Energimærkningen har to formål:

1. Vise boligens energiforbrug og virke som en form for varedeklaration, når den sælges eller udlejes.
2. Give overblik over de energimæssige forbedringer, det kan betale sig at gennemføre - hvad de går ud på, hvad de koster at gennemføre, og hvor stor besparelse der kan opnås på el- og varmeregninger.

Mærkning udføres af en energikonsulent, som måler bygningen op og undersøger kvaliteten af isolering, vinduer og døre, varmeinstallation m.v. På det grundlag beregnes bygningens energiforbrug under standardbetingelser for vejr, familiestørrelse, driftstider, forbrugsvaner m.v.

Rex Larsen har været beskikket energikonsulent siden ordningens start i 1997.


Energimærkning


Se de vejledende priser her >>>
www.olefog.dk - Opdateret d. 25.2.2017